Zakelijk

    Deutsche seite|

Juliana biedt uitstekende faciliteiten en schitterende ruimtes zeer geschikt voor zakelijke evenementen, zoals recepties, vergaderingen, presentaties, workshops en bedrijfsfeesten. Wij beschikken bovendien over de kennis, het netwerk en de ervaring om u een volledig verzorgd evenement te kunnen bieden.

Evenementen op maat

Hieronder staan alle ruimten en faciliteiten beschreven ten behoeve van het inplannen van één of meerdaagse evenementen op basis van maatwerk. Het beleid ten aanzien van maatwerk op organisatorisch gebied is, dat de directie, een volledig draaiboek van het evenement ter beschikking staat, dat zij naar wens mede heeft opgesteld. Op het gebied van maatwerk en kosten is het beleid, dat er geen vaste prijzen gelden. De factoren belasting van pand en inventaris, aantal deelnemers, verzorging, jaargetijde, aantal externe leveranciers, deelname in de organisatie en personeelsbehoefte zijn per evenement variabel en worden per evenement naar behoefte ingecalculeerd.

Zakelijke instaparrangementen

Uiteraard biedt Juliana ook gemakkelijke zakelijke instaparrangementen aan in het geval maatwerk niet aan de orde is. Deze treft u onderaan deze pagina aan.

Garden Club en parktuin

De Garden Club is gelegen aan de achterzijde van het pand, waar u met uw gezelschap absolute privacy geniet. De ruimte bestaat uit een multifunctioneel restaurant met zicht op en directe toegang tot de schitterende ruime parktuin en is voorzien van een bar, eigen aangrenzende sanitaire voorzieningen en een overdekt en naar wens verwarmd terras. De indeling biedt vele mogelijkheden verschillende sferen en opstellingen te creëren passend bij de doelstelling van het evenement.

Lees meer »

Restaurant

Het centrale restaurant, gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het pand, beschikt over een ruime bar, een aperitiefgedeelte annex dansvloer en een groot zitgedeelte dat naar wens kan worden ingedeeld. Sanitaire voorzieningen zijn bereikbaar via een trap naar beneden, maar gelijkvloers is eveneens een sanitaire voorziening voor mindervaliden aanwezig. Vanuit het restaurant is een doorkijk naar de keuken gemaakt. Gasten zijn altijd welkom de activiteiten en equipe in de keuken te bezoeken.

Lees meer »

Hotel

Juliana beschikt over 12 hotelkamers, 4 ruime tweepersoons hotelkamers, 5 junior suites, 1 Standaard tweepersoons hotelkamers en 2 driepersoons hotelkamer; De meeste kamers zijn ter inspiratie gesigneerd door topchefs en gastronomen, die in restaurant hotel Prinses Juliana werkzaam waren.

Lees meer »

Keuken

Tijdens zakelijke evenementen zijn er dikwijls wensen aangaande kennismaking en teambuilding. Onze grote keuken biedt vele mogelijkheden om groepen personen uit hun comfortzone te halen door onder professionele begeleiding activiteiten in de keuken te organiseren.

Lees meer »

Parkeerterrein, logistiek en opslag

Juliana beschikt over een eigen parkeerterrein van 1600 m2 en 8 garageboxen. Bezoekers, deelnemers en gasten hoeven enkel over te steken om het pand te bereiken.

Het pand is logistiek uitstekend te bevoorraden. Vrijwel alle ruimten zijn gelijkvloers benaderbaar. Tevens is gedurende een evenement veel ruimte voor opslag aanwezig, zodat alle mogelijke benodigdheden altijd binnen handbereik aanwezig zijn.

Lees meer »

Vergaderen instaparrangementen

Zowel het restaurant als het overdekte terras van de Garden Club bieden uitstekende mogelijkheden tot vergaderen, pauzeren en ontspannen. De gemakkelijke zakelijke instaparrangementen worden geboden voor gezelschappen van 8 tot en met 24 personen.

Lees meer »

Juliana Cadeaubon -Online te bestellen, lekker en gemakkelijk-

Wilt u iemand in het zonnetje te zetten? Denk aan de Juliana Cadeaubon!

Onze Cadeaubon is vrij te besteden aan alle culinaire belevingen en arrangementen binnen Juliana restaurant, hotel en Garden Club. 

Lees meer »

Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

Onze gasten willen we bijzondere, kwalitatieve én betaalbare op Food Inspiration gebaseerde beleving bieden.

Daarnaast bieden wij uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, feesten en 1 tot meerdaagse familie- en vrienden arrangementen. Verder is de locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en evenementen. 

Werken bij Juliana?

Bekijk vacatures

Facebook

Contact & Route

Bib Gourmand restaurant Juliana, ValkenburgJuliana Restaurant Hotel & Garden Club
Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

T043 601 2244  E: info@juliana.nl

Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden