Nieuws, pers en documentatie

In deze sectie vindt u nieuws- en persberichten over Juliana Institute alsmede relevante artikelen uit de food & hospitality branche. Volg ons op Facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen. 

intro

01-04-2017

Nieuwe chefkok voor Juliana!

Lees meer »
17-03-2017

20 april: Lezing "Een totaalbeeld van je gezondheid in 8 minuten & The Journey "

Wil je een beter beeld krijgen van je gezondheid? Petra Versteegh maakt met specialistische apparatuur een lichaamsscan, waarna je binnen 8 minuten een totaalbeeld van je gezondheid krijgt. Met dat totaalbeeld gaat ze aan de slag om pijnpunten aan te pakken. Ze vertelt je hier alles over tijdens een lezing op 20 april aanstaande. Nieuwsgierig geworden kom dan kennismaken op 20 april van 19.00 tot 21.30!

Lees meer »
30-01-2017

En de winnaar is....

De afgelopen Kerstperiode heeft ons vele bezoekers gebracht, die in het kader van de Route d'Amuse onze Garden Club hebben aangedaan. Aangezien we zelf geen idee hadden, waren we benieuwd of de wandelaars wellicht konden schatten hoeveel amuses gedurende de gehele route d'Amuse van 18 novemer 2016 tot en met 8 januari 2017 bij ons zouden worden besteld.

Lees meer »
06-01-2017

Nieuwe ster aan het keukenfirmament!

Graag stellen wij Timo Reichelt aan u voor als nieuwe sous chef in onze keuken. Timo gaat Koos en Herman versterken in het bieden van een gevarieerde eetbeleving in Juliana.

Lees meer »
06-01-2017

The GARDEN CLUB wordt lunchbrasserie

The Juliana Gardenclub is voor gasten, die van ons winters tuinlandschap willen genieten met een kop koffie, borrel of lunch van donderdag tot en met maandag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Later dit jaar is het streven 7 dagen per week te openen en gasten ook ’s avonds de nodige ontspanning te bieden.

Lees meer »
28-07-2016

Artikel nummer 1: "la terrasse"

Onlangs verscheen in het terras-themanummer van magazine nummer 1 het volgende artikel. Tekst: Bert Salden. Foto: Wim Langohr. Ontwerp: Infour Marketing & Reclamebureau Heerlen in opdracht van Gastvrij Magazine

Lees meer »
30-06-2016

Zaterdag 9 juli: Juliana Rally

Met het vooruitzicht op tropische dagen organiseren wij voor lastminute beslissers volgende week zaterdag 9 juli voor de eerste keer de Juliana Rally, waarbij we u graag ontvangen met uw favoriete** auto om een drietal op communicatie en behendigheid geënte ritten af te leggen. We starten en eindigen in Juliana en maken tussentijds 2 stops met een hapje en een drankje. ’s Avonds volgen de prijsuitreiking en een gezellige BBQ.

Lees meer »
13-04-2016

14 april: Ons Juultje is jarig & trakteert!

Op 14 april is het alweer 102 jaar geleden dat Juliana werd geopend....En wie jarig is trakteert!

Lees meer »
12-02-2016

Koos van Noort blijft dirigent in de keuken van Juliana

Twee weken pensioen waren voldoende voor Koos om te beseffen dat zijn passie en liefde voor koken nog lang niet gedoofd is… Wij hoefden geen seconde te twijfelen om hem met open armen “terug” te ontvangen.

Lees meer »
10-11-2015

De Limburger: "Bib voor Juliana en Harry's"

Uit: Dagblad de Limburger, 10 november 2015 | De restaurants Harry’s in Maastricht en Juliana in Valkenburg aan de Geul hebben van Michelin een Bib Gourmand gekregen...

Lees meer »
09-11-2015

Misset Horeca: "Na 7 maanden Bib Gourmand voor nieuwe Juliana"

Misset Horeca: Juliana in Valkenburg heeft maandag 9 november van Michelin een Bib Gourmand gekregen. Restaurant Juliana is slechts 7 maanden geleden opnieuw van start gegaan onder leiding van Fréderique Stevens. De culinaire leiding is in handen van Koos van Noort, voormalig chef van het Kurhaus.

Lees meer »
09-11-2015

Bib Gourmand voor Juliana

Een rustige maandagochtend kreeg een wel heel feestelijk tintje toen we vanochtend hoorden dat Juliana een Bib Gourmand heeft gekregen.

Lees meer »
06-11-2015

Volkskrant magazine: "Een vorstin ontwaakt"

Onlangs hadden we recensent Mac van Dinther, van het Volkskrant Magazine, te gast in ons restaurant. Vorige week verscheen het verslag van zijn bevindingen in het Magazine.

Lees meer »
28-10-2015

Artikel Lifestyle in Limburg: "Juliana: met passie voor gastvrijheid"

Vandaag is onderstaand artikel over Juliana verschenen in het Magazine : Lifestyle in Limburg".

Lees meer »
18-10-2015

Muzikale matinées

In oktober en november organiseren wij samen met studenten van het conservatorium Maastricht een aantal matinées. U geniet deze middagen van bijzonder getalenteerde muzikanten die elk op hun eigen manier invulling geven aan de middag; u zult verrast worden!

Lees meer »
18-04-2015

Artikel Misset Horeca

Het vermaarde hotel-restaurant Prinses Juliana in Valkenburg is weer in de running als Juliana Institute. Dochter Frédérique van Uden-Stevens en haar man Philip zijn sinds 13 oktober 2014 eigenaar van het opleidingsinstituut.

Lees meer »
21-10-2014

Telegraaf: Juliana als opleiding

Een leuk artikel over Juliana in het Stan Huygens Journaal, verschenen in de Telegraaf van 18 oktober 2014;

Lees meer »
21-10-2014

Limbourgeois: opleidingsinstituut topkoks

L1 maakte een videoverslag van onze officiële opening vorige week;

Lees meer »
14-10-2014

Dagblad De Limburger: "Nieuwe toekomst voor Prinses Juliana"

Maandag 14 oktober vierden wij 100 jaar Juliana én de officiële opening van het nieuwe "Juliana Institute". In een rijk gezelschap bestaande uit de geschiedenis én de toekomst van Juliana hebben we -waar kan het ook anders- in de keuken genoten van een bijzondere avond.

Lees meer »
10-10-2014

L1 avondgasten: 100-jarig restaurant Juliana vol ambitie

In de editie van 9 oktober van het L1 programma Avondgasten waren Frédérique en voormalig Juliana chef Toine Hermsen te gast om te praten over het 100 jarig jubileum van dit instituut. Én om te praten over de toekomst natuurlijk!

Lees meer »
05-03-2014

Markant Valkenburg: "Oude Grandeur in ere herstellen"

In de maart editie van het regionale blad 'Markant Valkenburg' is een leuk artikel verschenen over Juliana Instute.

Lees meer »

Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

Onze gasten willen we bijzondere, kwalitatieve én betaalbare op Food Inspiration gebaseerde beleving bieden.

Daarnaast bieden wij uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, feesten en 1 tot meerdaagse familie- en vrienden arrangementen. Verder is de locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en evenementen. 

Werken bij Juliana?

Bekijk vacatures

Facebook

Contact & Route

Hotel Juliana
Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

T043 601 2244  E: info@juliana.nl

Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden