Feest en officiële Trouwlocatie

    Deutsche seite|

Dé locatie voor bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten!

Juliana biedt uitstekende faciliteiten en schitterende ruimtes zeer geschikt voor zakelijke of feestelijke evenementen, zoals recepties, vergaderingen, presentaties, workshops, familie- of bedrijfsfeesten, kamerconcerten en bruiloften (officiële trouwlocatie!). Wij beschikken bovendien over de kennis, het netwerk en de ervaring om u een volledig verzorgd evenement te kunnen bieden.

DE FACILITEITEN

Garden Club en tuin

De Garden Club is gelegen aan de achterzijde van het pand, waar u met uw gezelschap absolute privacy geniet. De ruimte is voorzien van een bar, eigen aangrenzende sanitaire voorzieningen en een overdekt en naar wens verwarmd terras en biedt directe toegang tot de schitterende ruime parktuin. De indeling biedt mogelijkheden verschillende sferen te creëren, waardoor u uw gasten optimaal kunt laten genieten.

De Garden Club is uitermate geschikt voor feesten, borrels, proeverijen en recepties. Als officiële trouwlocatie zijn het restaurant en terras uitermate geschikt voor een prachtige bruiloft. De plechtigheid kan zelfs in de tuin, in het trouwprieel, plaatsvinden.

Restaurant

Het centrale restaurant beschikt over een ruime bar, een aperitiefgedeelte annex dansvloer en een groot zitgedeelte dat naar wens kan worden ingedeeld. Bovendien biedt het restaurant de ruimte en mogelijkheden om live optredens te faciliteren.

Vanuit het restaurant is een doorkijk naar de keuken gemaakt. Gasten zijn altijd welkom de activiteiten en equipe in de keuken te bezoeken.

Hotelkamers

Juliana beschikt over 13 Hotelkamers; De meeste kamers zijn gesigneerd door diverse topchefs en gastronomen, die in restaurant hotel Prinses Juliana werkten en hebben daarmee hun naam gegeven aan de kamer, die ter inspiratie eveneens is voorzien van een spreuk. Het gaat om: Toine Hermsen, Margo Reuten, Koos van Noort, Gerard Wollerich, Hans Snijders, Marcel de Leeuw, Petro Kools en Lars Albers.

Het slaapgedeelte is met het oog op rust en ontspanning ingericht.

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. Gratis Wifi op basis van glasvezel is alom aanwezig.

Het is mogelijk om als aanvulling op feesten en partijen de Hotelkamers voor uw genodigden te reserveren. Ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft of een diner dansant.

Verzorging en Catering

Liefde en passie voor eerlijk voedsel, verantwoorde (seizoens)producten en inspirerende smaken staan bij ons centraal. Dat proeft u terug in onze diners en evenementen, maar ook in onze catering.

Wij leveren verzorging en catering voor elk evenement, van receptie tot feestelijk diner, binnen én buiten Juliana. Smaakvol, met passie bereid en volledig afgestemd op de gelegenheid, budget en de wensen van de gasten.

Recepties, diners, lunches, en feesten worden op basis van persoonlijke gesprekken en adviezen op offertebasis aangeboden. Wij streven naar het bieden van all-in arrangementen in verschillende differentiaties, variërend van €25,- tot ca. €85,- per persoon, exclusieve wensen aangaande diner, thema, sfeer en personeel daargelaten.

Juliana tuin

 

Tuin Juliana

Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

Onze gasten willen we bijzondere, kwalitatieve én betaalbare op Food Inspiration gebaseerde beleving bieden.

Daarnaast bieden wij uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, feesten en 1 tot meerdaagse familie- en vrienden arrangementen. Verder is de locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en evenementen. 

Werken bij Juliana?

Bekijk vacatures

Facebook

Contact & Route

Bib Gourmand restaurant Juliana, ValkenburgJuliana Restaurant Hotel & Garden Club
Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

T043 601 2244  E: info@juliana.nl

Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden