20 april: Lezing "Een totaalbeeld van je gezondheid in 8 minuten & The Journey "

17-03-2017

Tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met gezond leven en het zoeken naar balans tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De manier waarop we leven is de laatste jaren ingrijpend veranderd door de razendsnelle ontwikkelingen in de maatschappij om ons heen. Het voorzien in hulpmiddelen en houvast ten aanzien van het op peil houden van een goede gezondheid is al vele jaren het doel van Petra Versteegh.

Wil je een beter beeld krijgen van je gezondheid? Met specialistische apparatuur maakt Petra een lichaamsscan, waarna je binnen 8 minuten een totaalbeeld van je gezondheid krijgt. Met dat totaalbeeld gaat ze aan de slag om pijnpunten aan te pakken. Graag vertelt ze je hier alles over tijdens een lezing. Ook laat ze je ervaren wat the methode van the Journey voor je kan doen. Met deze methode ruim je angsten en blokkades op zodat je meer innerlijk rust ervaart en lichamelijke klachten oplossen. Aan het einde van de lezing heb je een goed beeld van de behandeling en de toepassing daarvan.

Nieuwsgierig geworden kom dan kennismaken op 20 april van 19.00 tot 21.30!
Boeken is mogelijk via deze link

Petra Versteegh

Petra Versteegh is 20 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeute. Ze begeleidt en coacht sinds 11 jaar mensen als journeytherapeute. Sinds 1 jaar werkt ze als orthomoleculair specialist en geeft voedings- en leefstijladviezen aan de hand van de lichaamsscan.

 

Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

Onze gasten willen we bijzondere, kwalitatieve én betaalbare op Food Inspiration gebaseerde beleving bieden.

Daarnaast bieden wij uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, feesten en 1 tot meerdaagse familie- en vrienden arrangementen. Verder is de locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en evenementen. 

Werken bij Juliana?

Bekijk vacatures

Facebook

Contact & Route

Hotel Juliana
Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

T043 601 2244  E: info@juliana.nl

Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden