Bib Gourmand voor Juliana

09-11-2015

De vele enthousiaste, passievolle felicitaties en aanmoedigingen na het behalen van de Bib Gourmand hebben ons als een warme deken bedekt.

Het sterkt ons team in de gedachte dat onze goede bedoelingen worden gewaardeerd door mensen, die een (h)eerlijke keuken en wijnen waarderen in combinatie met een warmbloedig, licht temperamentvol gastvrijheidsprincipe.

De Bib Gourmand 2016 selecteert restaurants in België, Luxemburg en Nederland die een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding hanteren en een keuzemenu van onder de 37 euro, met gerechten waarin seizoensgebonden producten de hoofdrol spelen, aanbieden.


Dat het driegangenmenu Juliana, opgezet om onze gasten een smakelijk, laagdremelig, seizoensmenu te bieden, ons een Bib Gourmand zou opleveren hadden we nooit zien aankomen. Maar het is natuurlijk de ultieme motivatie u te blijven verwennen en verrassen.

Lees meer over de Bib Gourmand:

Bib Gourmand - team Juliana

Bib Gourmand 2016

Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

Onze gasten willen we bijzondere, kwalitatieve én betaalbare op Food Inspiration gebaseerde beleving bieden.

Daarnaast bieden wij uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, feesten en 1 tot meerdaagse familie- en vrienden arrangementen. Verder is de locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en evenementen. 

Werken bij Juliana?

Bekijk vacatures

Facebook

Contact & Route

Hotel Juliana
Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

T043 601 2244  E: info@juliana.nl

Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden