The GARDEN CLUB wordt lunchbrasserie

06-01-2017

Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie wisten we niet helemaal waar we aan begonnen met onze deelname aan de Route d’Amuse, dè culinaire Kerstwandeling door Valkenburg, die aanstaande zondag haar laatste dag in gaat. ‘Het wordt druk; verwacht duizenden wandelaars; zorg voor een smakelijke amuse; maak het gezellig’ waren de kaders bij het gestalte geven van de verborgen achterzijde van Juliana.

Samen met Bart Janssen van de Brand Bierbrouwerij en René Engels van Parkstad Verhuur hebben we onze uitspanning grenzend aan de parktuin omgetoverd tot winters paradijs met vuurkorven, een loungeterras voorzien van vele dekens en een warme binnenruimte met een volledige bar. Met heel veel plezier hebben we de afgelopen weken kennis mogen maken met wandelaars van verre, maar ook van dichtbij. De positieve en lovende woorden, waren een pak van ons hart en bevestigden ons vertrouwen een trekpleister in handen te hebben.

We hebben dan ook besloten The Juliana Gardenclub te openen voor gasten, die van ons winters tuinlandschap willen genieten. Gasten zijn van donderdag tot en met maandag van 12.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom voor een kop koffie, borrel of lunch. De lunchkaart voor the GARDEN CLUB zullen wij weldra in onze website opnemen en in een volgende nieuwsbrief vermelden. Overigens bent u ook van harte welkom voor informele zakelijke (lunch)vergaderingen.

 

Garden club Juliana valkenburg

Contact


Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

E: info@juliana.nl