Koos van Noort blijft dirigent in de keuken van Juliana

12-02-2016

Twee weken pensioen waren voldoende voor Koos om te beseffen dat zijn passie en liefde voor koken nog lang niet gedoofd is… Wij hoefden geen seconde te twijfelen om hem met open armen “terug” te ontvangen.

Het eerste jaar van Juliana stond in het teken van wederopbouw, gasten weer vertrouwen geven dat ze in Juliana kunnen genieten en verwent worden. De waardering van de Michelin met een  BibGourmand was een verrassing maar tevens een erkenning dat we op de juiste weg zitten.

Het komend jaar zullen we benutten om Juliana nog verder te ontwikkelen, we hebben nog heel wat in petto en zijn nog maar net begonnen!

Onder leiding van Koos zal het keukenteam dit jaar verder worden uitgebreid en intern, gespecialiseerd, worden opgeleid. Met Koos als chef en leermeester zullen jonge talenten de kans krijgen om door te groeien zodat de kwaliteit van Juliana gewaarborgd is in de toekomst!

Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

Onze gasten willen we bijzondere, kwalitatieve én betaalbare op Food Inspiration gebaseerde beleving bieden.

Daarnaast bieden wij uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, feesten en 1 tot meerdaagse familie- en vrienden arrangementen. Verder is de locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en evenementen. 

Werken bij Juliana?

Bekijk vacatures

Facebook

Contact & Route

Hotel Juliana
Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

T043 601 2244  E: info@juliana.nl

Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden