Nieuwe chefkok voor Juliana!

01-04-2017

Ruim 2 jaar na de opening van ons Restaurant Juliana met Koos van Noort als chefkok wordt de leiding in de keuken overgenomen door Herman Cooijmans.

Herman (27) werkt sinds maart 2016 in Juliana nadat hij eerder ervaring heeft opgedaan bij Wollerich, Treeswijkhoeve en Hostellerie Vangaelen. Het afgelopen jaar heeft Herman reeds diverse taken van Koos overgenomen en staat hij aan de basis van de ontwikkeling van de nieuwe menukaarten met zowel het BibGourmand menu als het Menu Juliana. Samen met Timo Reichelt, sparringspartner en souschef, vormen zij de toekomst van Juliana!

Koos van Noort gaat zich binnen Juliana toeleggen op de keuken van de GardenClub en als adviseur voor Restaurant Juliana. De GardenClub zal verder ontwikkelt worden als brasserie die overdag geopend is voor een koffie, bourgondische lunch, drinks en bites. 

Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

Onze gasten willen we bijzondere, kwalitatieve én betaalbare op Food Inspiration gebaseerde beleving bieden.

Daarnaast bieden wij uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, feesten en 1 tot meerdaagse familie- en vrienden arrangementen. Verder is de locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en evenementen. 

Werken bij Juliana?

Bekijk vacatures

Facebook

Contact & Route

Hotel Juliana
Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

T043 601 2244  E: info@juliana.nl

Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden