Verhuurmogelijkheden

Juliana biedt uitstekende faciliteiten en schitterende ruimtes zeer geschikt voor zakelijke of feestelijke evenementen, zoals recepties, vergaderingen, presentaties, workshops, familie- of bedrijfsfeesten, kamerconcerten en bruiloften (officiële trouwlocatie!). Wij beschikken bovendien over de kennis, het netwerk en de ervaring om u een volledig verzorgd evenement te kunnen bieden.

Restaurantruimte verhuurmogelijkheden

Garden Club en parktuin

De Garden Club is gelegen aan de achterzijde van het pand, waar u met uw gezelschap absolute privacy geniet. De ruimte bestaat uit een multifunctioneel restaurant met zicht op en directe toegang tot de schitterende ruime parktuin en is voorzien van een bar, eigen aangrenzende sanitaire voorzieningen en een overdekt en naar wens verwarmd terras. De indeling biedt vele mogelijkheden verschillende sferen en opstellingen te creëren passend bij de doelstelling van het evenement.

 

Restaurantruimte verhuurmogelijkheden

RESTAURANT

Het centrale restaurant, gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het pand, beschikt over een ruime bar, een aperitiefgedeelte annex dansvloer en een groot zitgedeelte dat naar wens kan worden ingedeeld. Sanitaire voorzieningen zijn bereikbaar via een trap naar beneden, maar gelijkvloers is eveneens een sanitaire voorziening voor mindervaliden aanwezig. Vanuit het restaurant is een doorkijk naar de keuken gemaakt. 

 

Keuken

Tijdens zakelijke evenementen zijn er dikwijls wensen aangaande kennismaking en teambuilding. Onze grote keuken biedt vele mogelijkheden om groepen personen uit hun comfortzone te halen door onder professionele begeleiding activiteiten in de keuken te organiseren.

Denk aan de bereiding van een meergangen menu door verschillende teams of een black box cooking competitie. 

 

Hotel

Juliana beschikt over 12 Hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. Gratis Wifi op basis van glasvezel is alom aanwezig. Het is mogelijk om als aanvulling op feesten en partijen de Hotelkamers voor uw genodigden te reserveren. Ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft of een diner dansant.

 

PARKEERTERREIN, LOGISTIEK EN OPSLAG

Juliana beschikt over een eigen parkeerterrein van 1600 m2 en 8 garageboxen. Bezoekers, deelnemers en gasten hoeven enkel over te steken om het pand te bereiken. Het pand is logistiek uitstekend te bevoorraden. Vrijwel alle ruimten zijn gelijkvloers benaderbaar. Tevens is gedurende een evenement veel ruimte voor opslag aanwezig, zodat alle mogelijke benodigdheden altijd binnen handbereik aanwezig zijn.

Juliana Restaurant Hotel & Garden Club

Onze gasten willen we bijzondere, kwalitatieve én betaalbare op Food Inspiration gebaseerde beleving bieden.

Daarnaast bieden wij uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, feesten en 1 tot meerdaagse familie- en vrienden arrangementen. Verder is de locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en evenementen. 

Werken bij Juliana?

Bekijk vacatures

Facebook

Contact & Route

Hotel Juliana
Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

T043 601 2244  E: info@juliana.nl

Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden