Werken bij Juliana

Bedrijfsprofiel

Restaurant hotel Juliana staat voor creativiteit, streven naar perfectie en gastvrijheid met een lach. Gevestigd in het voormalige Restaurant hotel Prinses Juliana gesticht door Alphons Stevens in 1914, dat vele jaren is gewaardeerd met 1 en 2 sterren Guide Michelin, wordt Juliana sinds 2013 na 7 jaar weer gerund door een Stevens. Frédérique van Uden-Stevens en haar man Philip van Uden hebben in maart 2015 restaurant Juliana geopend met Koos van Noort als chef kok. In maart 2017 heeft Herman Cooijmans de functie van chef-kok over genomen. Onder zijn leiding staat een jong team dat met passie, ambacht en creativiteit, het klassieke in ere wil houden, maar de moderne aspecten van het vak even goed een podium wil geven. Het gasten op basis van ons product en dienstverlening optimaal naar de zin maken is het belangrijkst. Elke dag een beetje beter worden, van elkaar, is hoe we dit willen bereiken.

Goede sfeer en collegialiteit zorgen voor verbinding binnen het team, waardoor individuele talenten sneller tot bloei kunnen komen. Dit alles om de gast in steeds hogere sferen te brengen.

We werken graag prettig met elkaar samen, weten dat ons werk tijden van hoogspanning kent en tijden van genieten. Het is een beetje een levensstijl. In een bedrijf dat volop in ontwikkeling is, gaan routine en ontdekken hand in hand. We meten ons echter wel een haalbaar tijdpad aan. Planning en evaluatie zorgen voor de opbouw van ervaring en rust.

Wij houden van gedreven en nieuwsgierige mensen, die initiatief durven te nemen en een stukje van de handtekening van Juliana willen invullen. In november 2015 zijn wij gewaardeerd met een Bib gourmand door Michelin. Onze ratings op Iens.nl en Booking.com hangen rond de 9. De exploitatie bestaat momenteel uit een restaurant 40-60 couverts, een terras 40 couverts en een hotel met 13 hotelkamers. Verder beschikken wij over een grote parktuin met aangrenzende overkapping en restaurant in gebruik voor grotere partijen en evenementen.

VACATURE SOUS CHEF

Wij zoeken een souschef met werkervaring in de gastronomie, die minimaal een opleiding tot zelfstandig werkend kok heeft afgerond en in het bezit is van een leermeester diploma, maar nog relatief aan het begin staat van de carrière.

Lees meer »

VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok met werkervaring in de gastronomie, die een opleiding tot zelfstandig werkend kok heeft afgerond en enige workshops en/of stages heeft genoten, maar nog aan het begin staat van de carrière. Kennis van het toepassen van de HACCP voorschriften en het bezitten van een leermeester diploma zijn extra prés evenals het overleggen van getuigschriften van vorige werkgevers.

Lees meer »

VACATURE GASTHEER OF GASTVROUW

Wij zoeken een gastheer of gastvrouw met werkervaring in de gastronomie, die een opleiding tot gastheer/ vrouw heeft afgerond en enige workshops en/of stages heeft genoten, maar nog aan het begin staat van de carrière. Ervaring met tafelbereiding, het bereiden van espresso koffie en cocktails alsmede kennis van wijnen zijn prés evenals het overleggen van getuigschriften van vorige werkgevers.

 

Lees meer »

Open sollicitatie

Mocht momenteel geen passende functie binnen uw profiel beschikbaar zijn, maar bent u er van overtuigd dat u mede op basis van ons bedrijfsprofiel goed binnen onze organisatie zou passen. Levert u dan uw open sollicitatie inclusief CV per e-mail aan bij Fréderique van Uden-Stevens via info@juliana.nl.

Lees meer »

Contact


Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg
Zuid-Limburg, Nederland

E: info@juliana.nl